Preview: SHIMMER.ME BLONDE van Kevin Murphy

Preview: SHIMMER.ME BLONDE van Kevin Murphy

Weldra verwelkomt het Kevin Murphy-gamma een nieuw product: SHIMMER.ME BLONDE. Dé musthave voor blond haar!

Coming soon: SHIMMER.ME BLONDE

SHIMMER.ME BLONDE is een herstellende spray die blonde haren een intense glans geeft terwijl het tegelijkertijd wordt hersteld. De microscopische partikels in deze nieuwe spray van Kevin Murphy zorgen voor stralend haar. 

Hoe gebruik je deze spray?

Spray de SHIMMER.ME BLONDE licht over het haar voor het föhnen. Je kan deze spray ook gebruiken als finishing touch na het stylen van je haar. Niet schudden, maar een ronddraaiend beweging uit de pols gebruiken om de partikels te laten vrijkomen.

Bekijk hier de productvideo

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden