Terug

Testers gezocht: Kevin Murphy Stimulate-me wash & rinse

Testers gezocht: Kevin Murphy Stimulate-me wash & rinse

Wij zoeken enkele testers voor duo Stimulate-me Wash & Rinse uit te proberen: dé ideale shampoo en conditioner voor wie 's morgens een frisse start wilt nemen!

VOOR DEZE TEST KAN JE JE NIET MEER KANDIDAAT STELLEN

Wat is Stimulate-me Wash en Rinse?

Een verkwikkende dagelijkse shampoo/conditioner boordevol revitaliserende frisheid. Dankzij de mix van kamfer, bergamot en zwarte peper worden je zintuigen gestimuleerd en je haar en hoofdhuid verfrist.

Hoe stel je je kandidaat?

 1. Zorg dat je bij ons gekend bent als tester en schrijf je hier in: Kevin Murphy testers gezocht
 2. Stel je kandidaat voor deze test via een reactie onder dit blog

Reacties

 • Placeholder

  shauni verbeke

  06 / 07 / 2020

  Ik heb me voor de eerste keer ingeschreven als tester. Ik wil heel graag deze producten leren kennen. Ik hou van nieuwe producten en zeker als ik eerst mag testen. Ik heb lange haren die golvend zijn maar zeer ontembaar zijn. Pluizig, een krul links of rechts en in het midden dan niet, rechtstaand haar plots .. soms heb ik vaker last van vettiger haar en dan weer niet. En bovendien als ik absoluut NIET mijn haar droog na het wassen is het een ramp. Ik hou er wel van om tijd ervoor te maken en mijn haren goed te verzorgen maar dit kan soms heeeel lang zijn !

 • Placeholder

  Audrey Vanmassenhove

  15 / 06 / 2020

  Ondertussen heb ik al 2 shampoos uitgeprobeerd van KM en ben ik heel tevreden van beide! Ik gebruik de hydrate wash and young again en ik gebruik niets anders meer, was mij haar 2x per week. De producten van KM zorgen ervoor dat ik dit ritme kan volhouden en steeds fris haar blijf hebben. Ik heb lang, donkerblond haar, dat soms wat droog komt aan de uiteinden, de verzorgingen van KM gaan dit tegen en na gebruik heb ki terug zachte, stralende puntjes. Daarnaast ben ik ook grote fan van de geur, daarom dat ik dus deze shampoo heel graag zou uitproberen, bergamot is een van mijn favo geurtjes!

 • Placeholder

  Elena N.

  27 / 05 / 2020

  Ben heel echt blij met mijn volume wash product dus wil graag ook deze uitproberen!

 • Placeholder

  Katrien Degryse

  23 / 05 / 2020

  Ik gebruik al km en wissel vaak af. Ben nog steeds op zoek naar beste producten om mijn gaat te wassen en stijlen en sta open voor iets nieuws. Ik was mijn haar dagelijks.

 • Placeholder

  Francesca vg

  22 / 05 / 2020

  Ik ken het merk Kevin Murphy al heel erg lang! Ik gebruik de maxi wash shampoo en vind hem echt geweldig. Ik zou graag wel eens wat afwisseling willen en daarom graag de uitdaging aangaan om nieuwe producten te testen van Kevin Murphy. Ik ben alvast heel benieuwd!

 • Placeholder

  Kim

  15 / 05 / 2020

  Sinds kort bekend met de producten van Kevin Murphy en heel erg enthousiast. Ik ben om en zou graag bijdragen aan het testen van nieuwe producten!

  Groetjes,

 • Placeholder

  Dennis

  05 / 05 / 2020

  Ik heb altijd last van vet haar, zelfs nadat ik het twee keer heb gewassen. Ik gebruik zelf KM Rough Rider. Na het wassen fohn ik mijn haar maar zelfs dan voelt het nog steeds vettig aan als ik de clay aanbreng. Zou graag dit product testen om te kijken of het verschil maakt!

 • Placeholder

  Femke Bevers

  05 / 05 / 2020

  Ik zou dit product graag testen. Mijn haar wordt snel vettig waardoor ik het bijna elke dag moet wassen en het daardoor ook futloos en pluizig is. Ik denk dat dit product mij enorm zou helpen met het probleem en zou het daarom zeker eens willen uittesten. Ik kijk er al naar uit.

 • Placeholder

  Betty Dewachtere

  23 / 04 / 2020

  Van nature uit heb ik haar die snel vettig wordt. Om deze reden moet ik dagelijks mijn haren wassen. Hierdoor heb ik vaak een gevoelige hoofdhuid etc. Ik geloof erin dat deze STIMULATE-ME wash & rinse de oplossing kan bieden vormt voor gevoelige hoofdhuid en vettige haren.

 • Placeholder

  Kaat Caluwe

  20 / 04 / 2020

  Mijn haar is door het te veel te stijlen en het ook wel eens te ontkleuren heel dun en futloos geworden. Ik zou dit product daarom heel graag uittesten. Ik heb al heel veel producten van Kevin Murphy gebruikt zoals de Restore-me shampoo en conditioner en momenteel ben ik de Hydrate-me wash rinse en masque aan het uittesten. Ik denk dat ik een heel goede tester zou zijn en kijk er naar uit om nieuwe Kevin Murphy producten te ontdekken.

 • Placeholder

  Stefanie

  06 / 04 / 2020

  Ik zou graag deze testen! Mijn haar wordt de laatste tijd snel vettig, maar elke dag mijn haar wassen zie ik ook niet zitten aangezien ik weet dat dit eigenlijk niet goed is. Hopelijk brengen deze producten mij de oplossing!

 • Placeholder

  Nick

  24 / 03 / 2020

  Hallo Ik wil graag testen.

 • Placeholder

  Khan

  25 / 02 / 2020

  my scalp is dry and itchy but also oily. I use an apple cider wash from Yves rocher to calm it down every other day. I also rub in some oil (coconut or camellia oil) to soothe the itch. I'd like to see if this shampoo can do the job of both.

 • Placeholder

  Daphné

  22 / 01 / 2020

  Ik heb fijn haar dat snel vettig word. Door mijn stressvolle job heb ik ook geregeld last van haaruitval. Een haarverzorging vinden die én mijn haar versterkt én mijn hoofdhuid grondig schoonmaakt, is dus een hele klus. Ik ben over het algemeen best tevreden over de KM producten. Ik heb uit het gamma van KM reeds PLUMPING en MAXI uitgetest. Om het haargroei stimulerend effect te combineren met diep schoon gevoel, was ik mijn haar twee maal na elkaar. De eerste keer was ik met MAXI, daarna met PLUMPING. Dit werkt eigenlijk prima, mijn haar voelt intens schoon, fris maar toch ook krachtig en sterk aan. Nu wil ik graag STIMULATE.ME testen en zien of één enkele shampoo en rince hetzelfde mooie resultaat kan behalen.

 • Placeholder

  Daphné

  22 / 01 / 2020

  Ik heb fijn haar dat snel vettig word. Door mijn stressvolle job heb ik ook geregeld last van haaruitval. Een haarverzorging vinden die én mijn haar versterkt én mijn hoofdhuid grondig schoonmaakt, is dus een hele klus. Ik ben over het algemeen best tevreden over de KM producten. Ik heb uit het gamma van KM reeds PLUMPING en MAXI uitgetest. Om het haargroei stimulerend effect te combineren met diep schoon gevoel, was ik mijn haar twee maal na elkaar. De eerste keer was ik met MAXI, daarna met PLUMPING. Dit werkt eigenlijk prima, mijn haar voelt intens schoon, fris maar toch ook krachtig en sterk aan. Nu wil ik graag STIMULATE.ME testen en zien of één enkele shampoo en rince hetzelfde mooie resultaat kan behalen.

 • Placeholder

  Julie D.

  20 / 01 / 2020

  Ik zou graag de producten testen!

 • Placeholder

  Lien Jochems

  06 / 01 / 2020

  Waarschijnlijk zijn alle testpersonen al gekozen, maar ik zou deze producten heel graag testen!
  Ik heb vaak last van een vettere hoofdhuid, misschien is dit de oplossing! Normaal gebruik ik de hydrate.me/repair.me/plumping producten om mijn haar voldoende te voeden maar wil deze wel eens gebruiken voor mijn hoofdhuid!

 • Placeholder

  Aylin Mooy-Ertan

  04 / 01 / 2020

  Al geruime tijd gebruik ik de producten van KM. Het ruikt heerlijk en voelt prettig! Tot nu toe heb ik alleen nog niet de juiste shampoo voor mijn haar gevonden, daarom zou ik heel graag Stimulate-me Wash en Rinse willen uitproberen.

 • Placeholder

  Ellen

  03 / 01 / 2020

  Mijn man is fervent sporter en wast dagelijks (soms twee maal per dag) de haren. Hij experimenteert vaak met verschillende producten en hecht veel belang aan geuren en textuur. Ikzelf ben grote fan van KM, geniet dagelijks van de verzorging en wil graag de microbe aan mijn man doorgeven!

 • Placeholder

  yuni mahieu

  02 / 01 / 2020

  Geachte,

  Zoals ook anderen hierboven aangeven, wil ik me ook graag kandidaat stellen om dit product Stimulate-me Wash en Rinse van KM te testen.
  Tot ergernis van mijn vrienden was ik mijn haar dagelijks. Je haar dagelijks wassen is volgens vele van hen niet goed voor mijn haar. Het wordt sneller vet, zeggen ze dan... Maar met vettig haar rondlopen is voor mij ook geen optie. Dat plakt, is zwaar en ik voel me daardoor niet fris en goed in mijn vel. Vandaar dat ik allang opzoek ben naar de perfecte shampoo voor dagelijks gebruik, die de frisheid en luchtigheid in mijn haar kan houden. Dag na dag. Daardoor wil ik me graag kandidaat stellen om te zien of Stimulate-me Wash en Rinse een dagelijkse frisheid kan beiden. Ik kijk er alvast naar uit.

 • Placeholder

  Andy D

  29 / 12 / 2019

  Mijn vriend (Andy) zou heel graag deze haarproducten willen uittesten! Ikzelf gebruik al enkele maanden de producten van Kevin Murphy en ben daar enorm tevreden over! Ik ben een trouwe klant bij jullie. Zodanig tevreden dat ik ook mijn vriend heb kunnen overtuigen om deze haarproducten uit te testen. Ik zou het super vinden als hij deze producten mag uittesten en hijzelf ook!

 • Placeholder

  Peggy Huwaert

  28 / 12 / 2019

  Mijn dochter gebruikt reeds de Stimulate-me.wash voor haar snel vetter wordend haar en is hierover heel tevreden. Graag had ik bij haar nu ook de Stimulate-me.rinse uitgeprobeerd. En hopelijk heeft deze net zo'n goede resultaten ...

 • Placeholder

  Angela

  22 / 12 / 2019

  Ik gebruik de Hydrate me wash en Hydrate me rinse al jaren. Ik heb mooie krullen van mezelf, maar soms lijkt mijn haar toch nog onvoldoende gehydrateerd. Daarom altijd benieuwd naar nieuwe producten van KM. Ik style mijn haar met Motion Lotion, niet met Killer Curls. Heb de Killer Curls natuurlijk wel geprobeerd. Kortom, ik ga graag de uitdaging aan om kennis te maken met (ver)nieuw(d)e KM-producten.

 • Placeholder

  Fran

  19 / 12 / 2019

  Dagdagelijks ga ik de strijd aan met mijn haar versus mijn agenda. Vandaag al wassen... of nog niet? Ik ben een grote fan van de producten van Kevin Murphy. Toch probeer ik mijn haar zo min mogelijk te wassen zodat mijn talgklieren zo min mogelijk gestimuleerd worden en mijn coupe allerminst vettig kan worden. Als ik hier lees dat de Stimulate-me Wash en Rinse voor dagelijks gebruik is, begin ik al lichtjes te zweven. Een dagelijks fris gevoel aan mijn kruin zonder de negatieve gevolgen van vettige en over-gestimuleerde kruin? Sign me up!

 • Placeholder

  Andy

  19 / 12 / 2019

  Ik zou heel graag de stimulate-me wash en rinse uitproberen. Ik gebruik dagelijks de Kevin Murphy rough rider wax. ik gebruik momenteel l'oreal. Af en toe lijkt het alsof mijn haren niet echt grondig gewassen zijn en blijft er laagje op mijn haar achter. Daarom zou ik deze producten graag uitproberen voor een frisse hoofdhuid en wie weet verander ik mijn gebruikelijke producten.

 • Placeholder

  Anneloes Oude Nijhuis

  19 / 12 / 2019

  Graag zou ik deze producten uittesten.
  Ik merk dat mijn haar sneller vet wordt tijdens de winterse maanden en ik vaker mn haar was. De dagelijkse stimulate me lijkt me dan ook goed passend als oplossing om het weer op te frisse . Ook is mn hoofdhuid soms wat geïrriteerd waardoor het wel wat verkoeling kan gebruiken!
  Verder giga fan van KM producten

 • Placeholder

  Laura K.

  17 / 12 / 2019

  Ik zou heel graag de stimulate-me wash en rinse uitproberen. Ik gebruik bijna dagelijks de Kevin Murphy producten en ben zeer lovend over de ‘hydrate’ producten alsook de ‘blonde angel’. Toch bleef ik steeds bij mijn gebruikelijke producten. Af en toe lijkt het alsof mijn haren niet echt grondig gewassen zijn en blijft er laagje op mijn haar achter. Daarom zou ik deze producten graag uitproberen voor een frisse hoofdhuid en wie weet verander ik mijn gebruikelijke producten.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  KM.Store 9,4 / 10 - 11636 Lees hier onze reviews @ WebwinkelKeur