Terug

Testers gezocht: Kevin Murphy Heated Defense

Testers gezocht: Kevin Murphy Heated Defense

Wij zoeken enkele testers om Kevin Murphy's HEATED DEFENSE uit te proberen. Ideaal voor iedereen die vaak föhn of stijltang gebruikt!

Wat is Kevin Murphy Heated Defense?

Het gewichtloze, onzichtbare leave-in schuim beschermt je haren tegen hittetools & mechanische schade tot wel 232°C! Lees er alles over in deze blog.

Hier vind je Heated Defense terug in onze webshop.

Hoe stel je je kandidaat?

 1. Zorg dat je bij ons gekend bent als tester en schrijf je hier in: Kevin Murphy testers gezocht
 2. Stel je kandidaat voor deze test via een reactie onder dit blog

Reacties

 • Placeholder

  Naomi

  25 / 01 / 2021

  Ik wil erg graag mijn haren eens fohnen. Doordat mijn haar droog en fijn is, doe ik dit nooit. Ik ben zeer tevreden over de produkten die ik heb gebruikt van KM en heb er vertrouwen in dat fohnen geen kwaad kan met het gebruik van dit produkt!

 • Placeholder

  Cindy Vsl

  23 / 10 / 2020

  Gezien ik over een slappe, fijne haardos beschik kan ik mijn haar nooit eens aan de lucht laten drogen want dan valt het echt niet mooi.
  Ik maak zeer veel gebruik van een haardroger en stijltang en ban dan ook zeer geïnteresseerd om dit product eens te proberen. :-)

 • Placeholder

  Katrien

  21 / 10 / 2020

  Hoi, zoeken jullie nog steeds testers?
  Ik ben net KM beginnen gebruiken en ik kijk erg uit naar de resultaten op langere termijn.
  Mijn haar is fijn en golvend. Om er volume in te krijgen moet ik het drogen met een diffuser.
  Vroeger had ik meer krullen, dus ik ben benieuwd om de KM producten deze weer tevoorschijn kunnen toveren.
  Omdat een haardroger niet gezond is voor het haar, en al zeker niet als je al droger fijn haar hebt door de golf/krul, test ik heel graag deze heated.defense om te ontdekken of het ook mijn haar kan helpen om zijn natuurlijke structuur terug te vinden.

 • Placeholder

  Jolien Van Hoey

  24 / 08 / 2020

  Ik heb me net aangemeld als tester. Ik wil heel graag deze producten leren kennen. Ik denk dat dit product heel erg bij mijn haar past. Ik heb lang pluizig haar en föhn en stijl het dan ook elke keer wanneer ik het gewassen heb. Ik vind het belangrijk om mijn haar goed te verzorgen en wil het dan ook maximaal beschermen tegen hitte. Ik denk dat dit product daar zeer geschikt voor is, daarom test ik het ook heel graag!

 • Placeholder

  Ivana P

  13 / 07 / 2020

  I have thin, blonde- dyed hair and would like to try the Heated Defense. I blow- dry or sometimes even straighten my hair, which is already fragile after bleaching, so hopefully this would help protect it. As my hair is thin, I unfortunately cannot avoid heat styling it, trying to give it a bit of volume and a good heat protector is what my hair definitely needs!

 • Placeholder

  Verbeke shauni

  06 / 07 / 2020

  Ik heb me voor de eerste keer ingeschreven als tester. Ik wil heel graag deze producten leren kennen. Ik hou van nieuwe producten en zeker als ik eerst mag testen. Ik heb lange haren die golvend zijn maar zeer ontembaar zijn. Pluizig, een krul links of rechts en in het midden dan niet, rechtstaand haar plots .. soms heb ik vaker last van vettiger haar en dan weer niet. En bovendien als ik absoluut NIET mijn haar droog na het wassen is het een ramp. Ik hou er wel van om tijd ervoor te maken en mijn haren goed te verzorgen maar dit kan soms heeeel lang zijn !

 • Placeholder

  Marriet

  28 / 06 / 2020

  Ik zou dit product graag proberen, omdat ik merk dat mijn dunne, blonde haar wel wat te verduren krijgt van föhnen/ stijlen. En dat ik combinatie met de zomerzon zorgt voor erg droog haar. Ik hou me dus zeker aanbevolen!

 • Placeholder

  Marina Dziatlava

  27 / 06 / 2020

  Graag zou ik het willen proberen. Mijn geblondeerde haar is erg fijn , blijft niet makkelijk in model en moet het na elke wasbeurt geföhnd worden. Eingelijk elk nieuw Kevin Murphy product dat ik gebruik, vind ik geweldig. Ik ben benieuwd wat heated defense hier weer aan toevoegt.

 • Placeholder

  Ingrid Van Paasen

  27 / 06 / 2020

  Ik ben heel benieuwd naar deze KM lijn, ik föhn mijn haar elke keer na het wassen, dat is zo’n 3 keer per week. Mijn haar is geblondeerd en mijn punten zijn heel breekbaar en gespleten. Ik moet echt goed beschermen tegen de hitte.

 • Placeholder

  Karen

  26 / 06 / 2020

  Sinds de lockdown zijn mijn haren gegroeid. Van een kort kapsel naar een korte carré. Ik heb heel sluik haar en gebruik de stijltang om wat swung in m’n haren te brengen. Ik heb blond grijs haar en ben super fan van de angel blond producten. Het werken met de stijltang droogt m’n haar wel uit...dus ik wil wel die heated defense eens gebruiken. Kan ik zorgeloos mijn haar wat tot leven brengen.

 • Placeholder

  Lilian

  26 / 06 / 2020

  Mijn haar is veel verandert de laatste paar jaar. Ik heb mijn haar onlangs laten blonderen, en mijn haar is van nature van licht golvend hair naar sterk golvend/krullend gegaan. Omdat ik nog niet zo goed weet om te gaan met het verzorgen van sterk golvend/krullend haar, stijl ik het op dit moment vaak. In combinatie met mijn geblondeerde haar gebruik ik nu een Heat protection spray, waarmee ik niet helemaal tevreden ben. Ik merk namelijk dat mijn haar er droger van wordt. Het lijkt mij onwijs leuk om de Kevin Murphy Heated Defence the proberen en hierover mijn mening te geven.

 • Placeholder

  Sil

  22 / 06 / 2020

  Ik fohn en krul mijn haren vaak dus ik ben erg nieuwsgierig naar deze spray en wat het kan doen voor mijn haar!

 • Placeholder

  Sofie

  21 / 06 / 2020

  Mijn gekleurde krullen worden dagelijks met de stijltang in model gebracht. Dit zorgt natuurlijk voor heel wat schade aan mijn lange lokken. Ik ben al een tijdje op zoek naar een product die ik kan gebruiken om mijn haar te beschermen, maar geen enkel product heeft tot nu toe deze verwachtingen kunnen inlossen. Graag test ik dan ook dit nieuwe product uit! Ik ben zeer tevreden van andere Kevin-Murphy producten, dus ik ben er zeker van dat dit een aanwinst voor mijn haar is!

 • Placeholder

  Marijke G

  19 / 06 / 2020

  Ben reeds een vast klantje en ik zou deze graag uittesten! Misschien hoort deze binnekort dan bij mijn vaste productjes van km! ☺️

 • Placeholder

  Hannelore Breemeersch

  10 / 06 / 2020

  Als ik mijn haar niet föhn, dan is het volledig ontembaar en springt het alle kanten op. Dankzij Kevin Murphy producten slaag ik er al in om mijn haar minder frequent te wassen - en dus te drogen - maar ik vind het nog altijd vervelend dat het föhnen schadelijk is voor mijn haar. Ik wil dit product graag uitproberen om mijn haar beter te beschermen tegen de hitte en het zo hopelijk gezonder te maken.

 • Placeholder

  Sarah Fitzgerald

  08 / 06 / 2020

  I would really like to try this product. I've been using KM shampoo & conditioner for a number of years, but don't currently have a product to use when blow drying my hair almost daily. I'd love to see how this helps with my dry ends and split ends.

 • Placeholder

  Hermie Blokhorst-Hilderink

  07 / 06 / 2020

  Graag zou ik het willen proberen. Mijn haar is erg droog en blond geworden door de zon.
  Moet het na elke wasbeurt fohnen om model te houden.

 • Placeholder

  Sabine

  07 / 06 / 2020

  Dit product lijkt me fantastisch indien het doet want belooft! Wil ik erg graag proberen, want föhn mijn haar ongeveer 3 x per week.

 • Placeholder

  Cindy Lateste

  04 / 06 / 2020

  Dit zou ik heel graag eens testen, ik ben sinds kort Kevin Murphy repair me wash te gebruiken en ik hou er van, ik heb een heel gevoelige hoofdhuid, maar door mijn dik haar die golvend zijn gebruik ik elke dag mijn stijltang, nu nog een perfect product hier voor vinden, wie weet is dit het....

 • Placeholder

  Anneloes

  28 / 05 / 2020

  Op dit moment gebruik ik geen krultang meer en amper mijn fohn om de kwaliteit van mijn haar te verbeteren. Dit product zou mij perfect kunnen helpen om mijn haar weer eens leuk in model te brengen met een krultang! Ik gebruik al verschillende KM producten, en ben hier erg tevreden over, dit zou dus een welkome toevoeging zijn.

 • Placeholder

  Joline Hensen

  27 / 05 / 2020

  Heb sinds kort mijn 1ste Kevin murphy product gekocht, wat een zalig product

 • Placeholder

  carolien

  25 / 05 / 2020

  Hi! Met mijn dik krullend (en soms kroezelend) haar, hou ik ervan om mijn haren te stylen naar een mooie steile look.
  Op aanraden ben ik bij de producten van Kevin Murphy beland. Wat een verschil zag ik al met de repair-me producten! Ben heel erg tevreden hierover.
  Ik gebruik veel de stijltang, maar heb nog niet hét product gevonden die bij mijn haar past om deze zo goed mogelijk te verzorgen tegen de hitte. Graag hoop ik dat ik deze mag uittesten en jullie ook het verschil kan laten zien.

  Bedankt

 • Placeholder

  Janne Dilissen

  23 / 05 / 2020

  Ik ben nog steeds opzoek naar een product dat geschikt is voor vette haar en dat je haar beschermd tegen hitte. Ik was bijna dagelijks mijn haar en gebruik altijd een föhn en stijltang. Ik ben dus erg benieuwd naar dit product.

 • Placeholder

  Karine

  23 / 05 / 2020

  Aangezien ik veel sport , was ik mijn haren veel . Deze droog ik steeds met een föhn. Mijn haar is hierdoor wel kwetsbaarder . Ik had dit product eens willen uittesten .

 • Placeholder

  Kathelijn

  19 / 05 / 2020

  Ik hou van Kevin Murphy producten (zoals body mass) maar deze heb ik nog niet eerder voorbij zien komen! Als moeder van een dochtertje van 1,5 heb ik weinig tijd om mijn haar te doen. Daarom gebruik ik graag fijne, goede haarproducten. En helaas ook een stijltang waarmee ik probeer mijn haar in bedwang te houden, omdat het nogal droog en pluizig is. Ook irriteer ik me aan kleine krullen in mijn haar die ik dan mooi glad wil hebben. Echter is dit erg slecht voor mijn haar en heb ik nog niet het ideale product tegen hitte bescherming gevonden. Graag test ik de Heated Defense om te kijken of ik deze aan mijn assortimentje kan toevoegen!

 • Placeholder

  Annick

  16 / 05 / 2020

  Hallo, Ik ben een mama met lang haar en heb 2 tienerdochters ook met lang haar. Er wordt dus wat gestyled in onze badkamer.
  We zouden graag jullie product mee testen. We zijn dan 3 testers-in-1! :-)
  We weten hoe belangrijk een goed stylingproduct is. We kijken er naar uit! Groetjes

 • Placeholder

  Natalie Wynants

  16 / 05 / 2020

  Deze heatspray lijkt mij ideaal!

  Ik stijl mijn haar zeker om de 3 dagen en samen met het kleuren heeft het voor schade gezorgd. Als ik dit product zou kunnen gebruiken zou ik eerst mijn haren van lang naar medium knippen zodat je de werking van dit product kan zien. Ik ben een echte fan van KM en ben dan ook benieuwd naar deze heatspray :)

 • Placeholder

  Marieke

  14 / 05 / 2020

  Dit weekend verwend met een nieuwe fohn.
  Zou graag dit product willen testen. Ben erg benieuwd naar de werking. En hoe fijn zou het lijn om jouw haar te stylen En tegelijkertijd te beschermen!

 • Placeholder

  Veronique

  12 / 05 / 2020

  Oh deze zou ik dolgraag testen! Ik stijl mijn haar vrijwel altijd met een stijltang (krullen en stijl) en gebruik hiervoor niet altijd de beschermde hitte spray omdat deze vrij zwaar aanvoelt en t haar dan snel vet word naar mijn idee.

 • Placeholder

  Rebecca

  11 / 05 / 2020

  Deze wil ik heel graag testen! Ik föhn mijn haren altijd om ze in model te brengen en gebruik altijd KM producten. Momenteel gebruik ik de KM Smooth Again om me oa te beschermen tegen hitte. Ik ben benieuwd of dit nieuw product nog meer resultaat geeft! Laat maar komen!

 • Placeholder

  Sandra

  10 / 05 / 2020

  Ik zou Heat Defense heel graag proberen. Ik zou mijn haar eigenlijk na het wassen altijd moeten föhnen om het mooi glad en in model te krijgen, maar föhnen is niet goed voor mijn haar. Ik heb al zulke goede ervaringen met de shampoo en conditioner uit de Smooth Again-serie, ik ben benieuwd of ik nu ook eindelijk vaker kan föhnen met een middel dat mijn haar echt beschermt!

 • Placeholder

  Jana Soens

  27 / 04 / 2020

  Ik ben zeer benieuwd naar dit product! Ik hou van de KM producten en zou deze dan ook zeer graag uittesten! Ik heb blond ontkleurt haar en droog het na het wassen altijd met een haar drogen en soms druf ik er ook nog een een stijtang in te steken. Dit zou dus ideaal zijn voor mijn haar om ze te beschermen tegen al die hitte! Ook ben ik 21 jaar en ben ik dus zeer actief op social media en zeker en vast op instagram! Ik laat dus met plezier aan al mijn volgenrs en openbaar zien wat voor top producten jullie hebben!

 • Placeholder

  Axelle Vanhaecke

  27 / 04 / 2020

  Ik heb middellang geblondeerd haar en gebruik altijd een föhn. Extra verzorging is dus zeer belangrijk om mijn haar gezond te houden! Ik gebruik al een tijdje de KM-shampoo en conditioneer en onder andere smooth again, staying alive en body mass. Aangezien ik mijn haar altijd föhn en vaak ook stijl heb ik al heel wat hittebeschermers uitgeprobeerd! Ik verwacht dan ook dat deze net zoals alle andere producten van KM doet wat het moet. Ik ben zeer benieuwd en zal het product sowieso aanschaffen. Het zou natuurlijk zeer leuk zijn om ze te mogen uittesten

 • Placeholder

  Jolanda

  26 / 04 / 2020

  Ben fan van de KM producten! Zijn de producten die ik alleen nog maar gebruik voor de verzorging en styling van mijn haar. Dit product ken ik nog niet. En aangezien ik bijna dagelijks mijn haar in model breng dmv een stylingsapparaat, ben ik benieuwd welk effect dit heeft op mijn haar.

 • Placeholder

  Jaydee

  25 / 04 / 2020

  Ik plaats onmiddelijk een POSITIEVE revieuw met prachtige foto's. + ik neem adembenende fotos van het product, plaats ze online en zal kevin murphy er bij vermelden.
  Mijn haar is lang en wordt dagelijks geconfronteerd met hoge temperaturen. Ik ben nog steeds opzoek naar het perfecte product om mijn haren te beschermen tegen de hitte.
  Het zou voormij een eer zijn om een product te mogen testen.
  Hierbij hoop ik dat er zo snel mogelijk een antwoordt terug komt.

  Alvast bedankt om dit te lezen.

 • Placeholder

  Louise

  24 / 04 / 2020

  Ik heb dik en veel haar, en gebruik zoals veel jonge vrouwen bijna dagelijks de stijltang. Daarom vind ik het belangrijk om mijn haar zoveel mogelijk tegen die hitte te beschermen en te verzorgen met goede producten, want dat maakt écht het verschil! Ik krijg vaak vragen over hoe ik mijn haar verzorg, als een echte KM fan wil ik daarom graag mee testen en mijn bevindingen delen met mijn 1030 instagram volgers! Xx

 • Placeholder

  Betty Dewachtere

  23 / 04 / 2020

  Aangezien ik elke dag mijn haar was en föhn, zou ik dit product heel graag uittesten. Het zou dan ook ideaal om mijn KM haarroutine te vervolledigen. Mijn haar is lang, fijn en breekbaar dus ik geloof erin dat dit product de ideale bescherming biedt tegen warmte. Ik kijk er al naar uit om dit te testen!

 • Placeholder

  Anke

  21 / 04 / 2020

  Mijn haar golft, maar op een manier dat ik het niet bepaald mooi kan dragen als ik het gewoon droog of aan de lucht laat drogen. Ik stijl mijn haar dus bijna dagelijks. Niet met een stijltang, maar met een steampod. Iets gezonder, maar je zit toch nog steeds met hitte bezig. Ik zou dus heel graag testen of dit product mijn haar nog beter kan beschermen.

 • Placeholder

  Kim

  20 / 04 / 2020

  Deze wil ik wel testen! Ik gebruik nu de Hair.resort.spray als hitte-bescherming maar mijn haar voelt niet soepel genoeg nadat ik er met de stijltang doorga, dus hopelijk is dat met deze heated.defense wél het geval x

 • Placeholder

  Mayke Broekmans

  20 / 04 / 2020

  Heel graag! Ik ben benieuwd of ik in deze tijden nog gespleten punten & droog haar kan voorkomen, of verminderen. Ik föhn en Krul m’n haren vaak, waardoor m’n punten makkelijk beschadigen en droog worden.

 • Placeholder

  Jessica

  19 / 04 / 2020

  Ik zou heel graag de Heat Defense willen uitproberen.
  Mijn haren zijn wat krullend/golvend waardoor ik dus extra moet brushe en dan ook nog stijlen met een stijltang. Ik heb letterlijk van alles uitgeprobeerd om mijn haar tegen de hitte te beschermen maar ik merkte dan snel op dat mijn punten nog meer pluisde.
  Ik zou echt graag de Heat Defense willen proberen en zien als deze mijn holy grail kan worden.

 • Placeholder

  Laura De Vos

  19 / 04 / 2020

  Ik zou graag testen omdat ik de laatste weken verschillende shampoo, conditioner en stylingproducten van jullie heb aangekocht.
  Deze zit nog niet in mijn collectie en ben dan ook super benieuwd naar het effect op mijn haren. Ik kan zeker iets gebruiken dat extra verzorging geeft bij het föhnen.

 • Placeholder

  Caroline Sandron

  15 / 04 / 2020

  J'ai des cheveux fragilisés après 3 grossesses. Ils sont devenus très fins et j'ai perdu beaucoup de masse. Je dois les coiffer au moins 2 à 3 fois par semaine pour ressembler encore à qqch...J'utilise les produits de la gamme depuis plus de 3 ans grâce à ma coiffeuse. J'aimerais vraiment tester ce soin spécifique car je dois utiliser le sèche cheveux régulièrement. Malgré les nombreux soins (dont immortelle en soin sur les pointes), ils ont tendance à devenir très secs sur les pointes (cheveux mi-longs). Je voudrais donc tester si ce soin change la donne.

 • Placeholder

  Amélie M

  14 / 04 / 2020

  Ik zou héél graag de Heated Defense willen testen. Ik ben een enorm grote fan van Kevin Murphy. Ik raad het dan ook iedereen aan! Zowel vrienden, familie, mijn partner, als ook mensen die ik niet ken op Facebook als ik bv eens een bericht tegenkom van iemand in een groep die ik volg die vraagt welk merk van haarproducten goed is. Ik kan dan maar 1 haarmerk opsommen en dat is KEVIN MURPHY. Zelf heb ik de Heated Defense nog niet uitgeprobeerd, dus het zou heel erg leuk zijn mocht ik geselecteerd worden als trouwe klant om deze te mogen uittesten! Zelf heb ik al mijn producten bij jullie besteld en dit zijn er al een hele hoop. Het zou leuk zijn de Heated Defense op deze manier te kunnen toevoegen aan mijn prachtige collectie van Kevin Murphy.

 • Placeholder

  Marleen Vermeij

  12 / 04 / 2020

  Gebruik normaliter Anti-Gravity na het wassen voordat ik ga fohnen, maar heb last van droog haar dat er zeker zonder fohnen erg droog en pluizig uit ziet. Ben heel benieuwd of dit product de oplossing is en tegelijkertijd ook enige versteviging biedt zoals anti-gravity.

 • Placeholder

  Stefanie

  06 / 04 / 2020

  Ik stijl elke dag mijn haar, al jaren, ik gebruik bescherming tegen de hitte maar heb bij elk product het gevoel dat het niet voldoende beschermt. Ik heb nog geen producten vetste van KM, enkel een paar shampoo's waar ik zeer tevreden van ben!

 • Placeholder

  Linda Dujardin

  06 / 04 / 2020

  Al heel veel possitive reacties gelezen over dit product, wou graag eens testen

 • Placeholder

  Dace Usera

  01 / 04 / 2020

  I would like to test this product because I am using a hair dryer 2-3 times a week, every time after washing my hair. My hair is quite thin and soft, it looks dry on the ends and breaks easily. I hope this product would help protect my hair during styling it with a hairdryer...

 • Placeholder

  Aisha

  24 / 03 / 2020

  Ik zou heel graag dit product willen testen, ik gebruik bijna iedere dag een stylingtool (krultang, haardroger, stijltang). Ik werk namelijk in de beautysector en het is vanzelfsprekend om er goed en verzorgd uit te zien zowel haar als make-up. Daarom zou dit product ideaal zijn om uit te testen, bescherming kan namelijk nooit geen kwaad! Ik gebruik al jaren de KM-producten en I love it! Zou nooit geen andere producten meer willen voor mijn haar! Ik kijk uit naar jullie reactie en hopelijk mag ik deze testen!

 • Placeholder

  Mk

  22 / 03 / 2020

  Ik wil graag dit product testen omdat ik elke dag mijn haren stijl. Ik doe dit zovaak omdat ik zelf krullend haar heb. Ik laat mijn krullen nooit omdat ze naturel niet mooi zijn. Zou graag dit product willen testen om te kijken of het zal helpen.

  Groetjess

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  KM.Store 9,4 / 10 - 11636 Lees hier onze reviews @ WebwinkelKeur