Terug

Testers gezocht: Kevin Murphy Staying Alive

Testers gezocht: Kevin Murphy Staying Alive

Wij zoeken enkele testers voor het volgende product: Kevin Murphy Staying Alive: het ideale product als je last hebt van droog en dof haar.

VOOR DEZE TEST KAN JE JE NIET MEER KANDIDAAT STELLEN

Wat is Kevin Murphy Staying Alive?

STAYING.ALIVE is een performante olie-vrije leave-in treatment. Het helpt beschadigd, gekleurd of ontkleurd haar herstellen. Het bevat zijde proteïnen om het haar zacht te maken en zit boordevol anti-oxidanten. Het product gaat droogheid tegen, maakt je haar elastischer en helpt bij het kammen.

Hoe stel je je kandidaat?

 1. Zorg dat je bij ons gekend bent als tester en schrijf je hier in: Kevin Murphy testers gezocht
 2. Stel je kandidaat voor deze STAYING.ALIVE test via een reactie onder dit blog

Reacties

 • Placeholder

  Geraldine

  19 / 06 / 2020

  KM is top! Ben super benieuwd naar dit product voor droog haar én mijn dat mijn highlights verzorgt! Tot snel!!

 • Placeholder

  Veerle N

  20 / 05 / 2020

  Ik zou dit leave-in product supergraag willen testen. Ik heb fijn, krullend haar die met de Corona-uitgroei al flink grijs blijkt te zijn. Als ik straks terug naar de kapper mag krijgt het terug een ‘balayage’. Alle ingrediënten om mijn haar extra te moeten verwennen...

 • Placeholder

  Sanne

  20 / 05 / 2020

  Ik zou graag dit product testen om mijn droge haar levendiger te maken!

 • Placeholder

  Lysbeth

  19 / 05 / 2020

  Op zoek naar een leave-in die niet verzwaart en vet maakt, maar wel zorgt voor mooie pluisvrije krullen. Tijdens deze thuiswerkperiode probeer ik mijn haar zoveel mogelijk te laten rusten en herstellen. Ik ben op zoek naar een goede leave-in om hieraan bij te dragen en zou deze graag willen testen!

 • Placeholder

  Els

  18 / 05 / 2020

  Ik kan niet wachten om dit product te bestellen, maar ik wil het ook graag uitproberen en mijn ervaringen delen.
  Sinds kort gebruik ik alleen nog maar Kevin Murphy producten, en ik zocht al even een leave in product zoals dit.

 • Placeholder

  Natalie Wynants

  16 / 05 / 2020

  YAAY! een product voor mijn dof en droog haar! De huidige omstandigheden hebben ervoor gezorgd dat mijn haar super droog is. Nu de kappers terug opengaan wel ik op een schond lei beginnen en mijn haren verwennen met dit product. Ik ben benieuwd om deze uit te testen en jullie op de hoogte te houden.

 • Placeholder

  Kim

  15 / 05 / 2020

  Hoi! Al bijna 20 jaar heb ik high lights. Het staat me beter een wat lichtere kleur, vind ik zelf. Alleen de inmiddels uitgedroogde punten zien er niet uit! :) dilemma! Zou graag dit product testen, hopelijk kan ik blonde lokken houden ☺️

 • Placeholder

  Marie

  14 / 05 / 2020

  Ik ben zeer benieuwd naar dit product. Mijn haar is vaak droog en dof. Verder wel bekend met deze serie en zou het graag willen testen!

 • Placeholder

  Laan

  09 / 05 / 2020

  Vermits ik regelmatig mijn haar droog en krul (ik heb heel fijn haar en breng graag wat meer volume in mijn haar door lichtjes te krullen) zou ik graag dit KM product willen uittesten! Ik heb al verschillende verzorgende producten gebruikt van concurrende merken, maar ik heb nog niet de perfecte match gevonden tussen: fijne geur, maakt het haar niet te zwaar of vettig en efficiënte resultaten (verzorgt het haar, maakt het opnieuw zacht en stralend). Misschien voldoet STAY.ALIVE wel aan al deze eisen (/verwachtingen)!

 • Placeholder

  Kaat Caluwe

  20 / 04 / 2020

  Sinds een jaar geleden stijl ik mijn haar elke dag en heb ik het ook blonder laten kleuren, dit heeft ervoor gezorgd dat mijn haar vrij beschadigd is. Ik zou dit product enorm graag uittesten. Sinds een maand geleden ben ik gestopt met het stijlen van mijn haar en ik hoop dat met dit product mijn natuurlijk krulpatroon zou terugkeren. ☺️

 • Placeholder

  Cindy

  18 / 04 / 2020

  Ik zou dit product graag willen testen. Ik heb droog krullend haar en zoek een leave in die mijn krullen niet verzwaard.

 • Placeholder

  Negela

  18 / 04 / 2020

  ik zou het graag testen. Ik ben verliefd op jullie producten! Big fan!

 • Placeholder

  Ellen Driessen

  16 / 04 / 2020

  Ik heb erg droog haar door regelmatig föhnen en stijlen.
  Het steekt na het wassen alle kanten uit en voelt aan als stro.
  Daarom zou ik dit product zeker willen testen.

 • Placeholder

  Stephanie De Wandeler

  07 / 04 / 2020

  Dit product wil ik heel graag proberen! Door het vele kleuren en stylen is mijn haar vaak droog en futloos. Deze leave-in treatment is mogelijk de perfecte aanvulling voor mijn dagelijkse haarverzorging.

 • Placeholder

  Welmoed

  26 / 03 / 2020

  Dit lijkt me een mooi product voor mijn droge & beschadigde haar. Ik Fohn en style mijn haar elke dag en laat mijn haar regelmatig voorzien van highlights.
  Mijn haar kan wel wat liefde gebruiken :)

 • Placeholder

  Eefie

  03 / 03 / 2020

  Mijn eigen haar is dun en stijl, afhankelijk van het weer en meerdere factoren kan mijn haar zowel droog als vet zijn. Daarom vind het testen van de staying alive een uitdaging!
  Ik gebruik al meerdere jaren Kevin Murphy en blijf een fan!

 • Placeholder

  Amélie M

  27 / 02 / 2020

  Het testen van de Staying Alive zou super zijn voor de puntjes van mijn haar om deze gezond te maken. Zou mij heel graag kandidaat stellen. De producten van Kevin Murphy zijn top!

 • Placeholder

  Celine Van Beveren

  05 / 02 / 2020

  Ik zou de Staying Alive erg graag uittesten! Revolutionaire verbetering van mijn haar sinds gebruik van Kevin Murphy producten en als kers op de taart ruiken de producten ook nog eens heerlijk en heb je maar een mini hoeveelheid nodig voor een groot effect. Ik ben en blijf grote fan!

 • Placeholder

  Danielle Boers

  01 / 02 / 2020

  Al jaren groot fan van Kevin Murphy! Mijn favo producten zijn de Anti Gravity die mijn dunne blonde haar veel volume geeft zonder het vet te maken en de un.tangled die ik NIET kan missen, mijn haar zit er een stuk gezonder uit als ik deze gebruik na het douchen en voed en beschermd mijn haren tegen de hitte van de föhn. Nu ben ik opzoek naar een product die toch mijn haar wat meer kan laten glanzen en er wat minder droog uit laat zien, ik heb ass blonde haren. Graag zou ik deze producten testen om te kijken of dit product can Kevin Murphy ook deze haar issue kan verbeteren.

 • Placeholder

  Kayleigh Casier

  26 / 01 / 2020

  Ik kleur sinds enige jaren mijn haar, dat varieert van knalrood naar meer koper- en bruintinten. Ik heb van nature heel fijn en broos haar dat gemakkelijk breekt. Als ik het niet föhn lijkt het als een platte pannenkoek langs mijn hoofd te hangen. Het föhnen heeft dan echter weer het nadelig effect dat mijn broos haar het nog zwaarder te verduren krijgt. Sinds ik de producten van KM gebruik, afwisselend de Angel wash en rinse, en de Plumping wash en rinse, oogt mijn haar veel gezonder, is het veel minder snel vet en heeft het meer volume. Ook kreeg ik in het begin veel complimenten over het duidelijk zichtbare verschil. Ik gebruik geen andere haarproducten meer en sta zeker te springen om een product te testen die mijn broos haar beschermt en ook volume geeft!

 • Placeholder

  Simone van Berckel

  25 / 01 / 2020

  Sinds lange tijd laat ik mijn haren verven en houd ik ze "Alive" met de Hydrate Me Wash & Rinse. Maar ik ben nog altijd op zoek naar een goede leave-in voor verzorging en glans. Dit product lijkt me ideaal! Ik ben benieuwd naar de textuur, geur en het effect.

 • Placeholder

  Daphné

  22 / 01 / 2020

  Ik heb donkerblond fijn haar die ik elke ochtend droog föhn. Mijn haarpuntjes splitten daarom gemakkelijk. Omdat mijn haar zeer snel vettig wordt en bij een beetje vocht gaat kroezen, ben ik nog steeds op zoek naar een verzorging die mijn haar voedt en sterker maakt, zonder het te verzwaren. KM STAYING.ALIVE belooft een formule zonder olie die je haar weer in topvorm brengt met een lichte mist' Ik hoop alvast dit product te mogen testen!

 • Placeholder

  Anneleen

  22 / 01 / 2020

  STAYING.ALIVE, klinkt veelbelovend om mijn haren in TOP conditie te houden. Gewoon even sprayen en klaar! Deze leave-in verzorging doet de rest, hoe gemakkelijk klinkt dit wel niet! Ik ben dan ook erg benieuwd naar deze KM verzorging. Mijn blonde (gehighlighte) lokken kunnen wel wat meer pit gebruiken, ze zijn nogal droog en pluizig door de winterkoude. Ik hou van KM producten en hun geuren! Ik zou graag uittesten of 'staying.alive' mijn haren de beloofde boost kan geven!

 • Placeholder

  Marijke

  22 / 01 / 2020

  Ik heb lang en gekleurd haar. Door het kleuren is mijn haar redelijk droog en pluist het snel. Daarom zou ik dit product graag uitproberen! Lijkt me het ideale product voor mijn haar.

 • Placeholder

  Julie D

  20 / 01 / 2020

  Ik wil graag dit product uittesten!

 • Placeholder

  Terry Vanvaerenbergh

  19 / 01 / 2020

  Ik gebruik sinds een tijdjd KM via mijn kapper. Ik kocht daar mijn 1ste hydrate.me. 1 woord=wauw!! Al snel kocht ik ook de conditioner en vond ik jullie op internet. Eigenlijk kriebelen de handen om al jullie producten te gebruiken... Ze staan zelfs chique in de badkamer❤❤. Het enige wat ik niet heb is dun haar, voor de rest zeg ik altijd, mijn haar is mijn trots, helaas met ouder worden is er aan dik, stug, geblondeerde, golvende dagelijks opnieuw werk aan de winkel. KM help mij om dagelijks een glimlach te toveren op mijn gezicht, dankuwel!!!❤❤

 • Placeholder

  Martine

  12 / 01 / 2020

  Ik heb van nature rood haar wat ik graag lang laat groeien en het liefst los draag. Omdat het vrij droog is (met name aan de punten) gebruik ik de Kevin Murphy hydrate lijn die ik erg prettig vindt. Daarnaast vind ik het fijn om een leave in conditioner te gebruiken en zou ik heel graag deze staying Alive uittesten om te kijken wat dat voor mijn haar kan doen.

 • Placeholder

  Natalie DK

  12 / 01 / 2020

  Ik laat sinds een jaar mijn haar highlighten, dit in combinatie met dagelijkse styling (krul- of stijltang), maakt mijn haar wat stugger. Ik ben daarom overgeschakeld naar Kevin Murphy producten (shampoo, conditioner en hittebeschermer) waardoor mijn haar terug glans krijgt. Ik ben benieuwd of de stay alive er nog meer leven in krijgt :). Ik wil het daarom graag eens uittesten!

 • Placeholder

  Muge Bayraktar

  05 / 01 / 2020

  Ik wil graag deze produkt testen.
  Ik ken en gebruil KM producten sinds bijna 2 jaar. Voor mijn droge en gebroken haar. Ze zijn erg fantastische

 • Placeholder

  Ellen

  03 / 01 / 2020

  Mijn dochter zwemt op competitieniveau en traint dagelijks minstens twee uur in het zwembad. Ik probeer haar haren zo goed mogelijk te verzorgen en te beschermen tegen de chloor en wil heel graag Staying Alive op hare brose haren uitproberen.

 • Placeholder

  Florence De Smedt

  03 / 01 / 2020

  Ik heb al sinds mijn 16de licht blond gekleurd haar die zeer fijn van structuur droog en breekbaar is. Ik gebruik reeds de blonde angel shampoo om mijn blond haar in eer te herstellen en de gele schijn weg te krijgen. Binnenkort vertrek ik voor 4 maanden naar het warme zonnige Gran Canaria en ik zoek een voedend product dat mijn haar in een uitstekende conditie houdt. Daarom zou ik zeer graag de staying alive leave-in verzorgingsspray testen. ❤️

 • Placeholder

  Jos Out

  01 / 01 / 2020

  Mijn haar begint aan de voorzijde behoorlijk grijs te worden maar ook dof en droog. Ik gebruik zowel de shampoo KM Hydrate Me Wash als de KM Blonde angel conditioner. De eerste dag na het wassen zien mijn haar er goed uit, daarna wordt het droog, pluist en ziet er dof uit. Staying Alive kan hier misschien een oplossing voor zijn. Ik zou dit graag willen uittesten.

 • Placeholder

  Mano

  01 / 01 / 2020

  Ik heb droog, krullend haar dat ik nu met de SMOOTH.AGAIN en vlechtjes met nat haar in controle probeer te houden. Ik ben benieuwd of STAYING.ALIVE misschien beter werkt. (Of misschien een combinatie van de 2...)

 • Placeholder

  Emily Huyghens

  31 / 12 / 2019

  Ik ben geinteresseerd om dit product uit te testen!

 • Placeholder

  Kenny Neyrinck

  30 / 12 / 2019

  Nu ik grijs gekleurt haar heb en dit in onderhoud veel zorg vraag. Richt dit serieus wat schade toe door de jaren heen. Voor de moment zeer droog en futloos haar is ik deze amper in model krijg

 • Placeholder

  sue

  28 / 12 / 2019

  Ik kleur mijn jaar al verschillende jaren (blond) en merk dat het soms droog en futloos aanvoelt.
  Sinds kort gebruik ik de Blonde.angel.wash en de Blonde.angel treatment. Ik ben super tevreden over beide produkten en zou het geweldig vinden om op deze manier ook nieuwe produkten van KM te leren kennen.

 • Placeholder

  Sofie

  22 / 12 / 2019

  Ook ik wil graag dit product testen om mijn gekleurd blond haar nog beter te verzorgen zodat ik het de verzorging kan bieden dat het verdient, met optimale bescherming!

 • Placeholder

  wanda anninga

  21 / 12 / 2019

  ik heb van mezelf dik droog haar daarom zou ik dit graag eens willen testen.

 • Placeholder

  Marieke

  19 / 12 / 2019

  STAYING.ALIVE

 • Placeholder

  Hilde

  19 / 12 / 2019

  Sinds kort gebruik ik angel wash en angel rinse. Het doet wat het belooft. Ik heb volume, mijn kleur wordt opgelicht en het voelt zijdezacht! De geur is hemels, natuurlijk ;-) Wel heb ik de pech om knopen te hebben na het wassen, wat zeg ik, 1 knoop! Het nadeel van gekleurd haar zeker.. To “Stay alive” tijdens het kammen van mijn haren is dit misschien wel het wondermiddel? Ik test het héél graag!

 • Placeholder

  Ans Swinnen

  19 / 12 / 2019

  Ik ben fan van Blonde Angel (shampoo en treatment) en gebruik deze al jaren om de geelheid van mijn natuurlijk blonde haren te verminderen. Ik kleur mijn haren niet, ook al komen er hier en daar een paar grijze haren (ik ben 40+) en grijze haren hebben een iets andere structuur dan de overige haren. Verder style ik met de Bodybuilder mousse en Anti gravity van KM. Maar door gebruik van droogshampoo lijken mijn haren dof en pluizig, wat bij blonde haren snel opgemerkt wordt, en dien ik blijkbaar mijn productengamma uit te breiden. Daarom zou ik dit product graag mee evalueren!

 • Placeholder

  Ans Swinnen

  19 / 12 / 2019

  Ik ben fan van Blonde Angel (shampoo en treatment) en gebruik deze al jaren om de geelheid van mijn natuurlijk blonde haren te verminderen. Ik kleur mijn haren niet, ook al komen er hier en daar een paar grijze haren (ik ben 40+) en grijze haren hebben een iets andere structuur dan de overige haren. Verder style ik met de Bodybuilder mousse en Anti gravity van KM. Maar door gebruik van droogshampoo lijken mijn haren dof en pluizig, wat bij blonde haren snel opgemerkt wordt, en dien ik blijkbaar mijn productengamma uit te breiden. Daarom zou ik dit product graag mee evalueren!

 • Placeholder

  Karen H

  19 / 12 / 2019

  Gedrurende enkele jaren ontkleur ik mijn haar om een iets blondere look te hebben. Mijn haar was van nature al iets droger, maar door het ontkleuren zijn deze nog droger geworden. Daarnaast heb ik ook wat frizzé haar die onder bedwang probeer te houden door de frizz control producten. :-)
  Hopelijk helpt dit product om mijn haar terug wat zachter te laten aanvoelen...

 • Placeholder

  Stephanie Hojniak

  19 / 12 / 2019

  Sinds mijn zwangerschap en sinds ik de andere KM Haarproducten gebruik, zit mijn haar super. Ik ben heel benieuwd wat de andere producten van het gamma voor me kunnen doen. Een douche met de KM producten is altijd een klein me-time momentje, ik verwacht dat ik er daar binnenkort wel meer van kan gebruiken als nieuwe mama :)

 • Placeholder

  Alexandros Spyrou

  19 / 12 / 2019

  My wife has done a keratine treatment and caused her hair to be damaged. I would like to use the product to check what can help her hair.

 • Placeholder

  Rosa Remmerswaal

  18 / 12 / 2019

  Door mijn zeer lange haar zijn de punten erg droog. Graag voedt ik ze extra met wat olie in de punten, echter ben ik altijd bang dat hierdoor mn haar zwaar en futloos wordt. Ik ben benieuwd wat deze leave in spray voor mij kan betekenen!

 • Placeholder

  Fleur

  08 / 12 / 2019

  ik heb sinds kort geblondeerd haar. Hierdoor werd mijn haar nog droger en breekbaarder dan het al was. Een goeie verzorging is nodig. Misschien is de staying alive wel een oplossing?

 • Placeholder

  Jozé

  03 / 12 / 2019

  Ik heb momenteel erg last van breekbaar/droog haar. Heel frustrerend. Ben dan ook op zoek naar een product dat beloofd wat hij zegt.

 • Placeholder

  Jana Borrenberghs

  02 / 12 / 2019

  In de winterperiode heb ik vaak last van pluizigheid en dof haar. Heb al verschillende producten geprobeerd maar niks helpt. Ik zou graag dit product eens uitproberen!

 • Placeholder

  Florien

  01 / 12 / 2019

  Nadat ik mijn haren ontkleurd heb, heb ik nu weer bruin (geverfd) haar. Hierdoor zijn de punten erg beschadigd een droogt het snel uit. Verder heb ik stijl en redelijk dik haar.
  Het mag wel wat extra aandacht krijgen ;)

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  KM.Store 9,4 / 10 - 11636 Lees hier onze reviews @ WebwinkelKeur