Terug

Tested: RETOUCH.ME touch up spray

Tested: RETOUCH.ME touch up spray

Wat vinden onze klanten in de salon van RETOUCH.ME?

Enkele weken geleden mochten we kennis maken met het nieuwste product van KEVIN.MURPHY: RETOUCH.ME. Ondertussen konden onze kapsters het product al uitgebreid testen op onze klanten in het salon. Lees snel hun ervaringen!

Wat is het en wat doet het?

#Slaythegray!

Tussen twee kappersbeurten zullen je grijze haren zich onvermijdelijk laten zien. RETOUCH.ME dekt je grijze haren perfect!

Vitaminebom!

Sinaasappelolie, mandarijnolie en Vitamine E zorgen voor een satijnen finish en voeden je haar

KevinMurphyRetouchMe

Ervaringen van onze klanten

"Het product oogt heel natuurlijk op het haar"

"Mijn kapsel heeft meer volume.

"Het voelt aan als een droogshampoo."

"RETOUCH.ME blijft op je haren en komt niet op je hoofdhuid.

"Leuk formaat, ideaal om mee te nemen." 

"Geen plakkerig gevoel op de hoofdhuid."

Kevin Murphy Retouch Me

Extra tip: extensions

Bij deze shoot in Zuid-Afrika, waar Monique zelf ook aanwezig was, gebruikte Kevin Murphy deze spray bij een model met extensions. RETOUCH.ME zorgt hier voor een meer natuurlijk effect en voor het gemakkelijker integreren van extensions.

Wil je het zelf proberen? Spuit de wortels van je extensions een tint donkerder. De meeste mensen hebben van nature donkerdere wortels, dus voor een natuurlijke look zouden je extensies ook zo moeten zijn.

KevinMurphyRetouchMeExtensions

Deel ook jouw ervaringen in een reactie!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    KM.Store 9,4 / 10 - 11636 Lees hier onze reviews @ WebwinkelKeur