Terug

Testers gezocht: Kevin Murphy Staying Alive

Testers gezocht: Kevin Murphy Staying Alive

Wij zoeken enkele testers voor het volgende product: Kevin Murphy Staying Alive: het ideale product als je last hebt van droog en dof haar.

Wat is Kevin Murphy Staying Alive?

STAYING.ALIVE is een performante olie-vrije leave-in treatment. Het helpt beschadigd, gekleurd of ontkleurd haar herstellen. Het bevat zijde proteïnen om het haar zacht te maken en zit boordevol anti-oxidanten. Het product gaat droogheid tegen, maakt je haar elastischer en helpt bij het kammen.

Hoe stel je je kandidaat?

 1. Zorg dat je bij ons gekend bent als tester en schrijf je hier in: Kevin Murphy testers gezocht
 2. Stel je kandidaat voor deze STAYING.ALIVE test via een reactie onder dit blog

Reacties

 • Placeholder

  Fleur

  25 / 11 / 2019

  ik heb sinds kort geblondeerd haar. Hierdoor werd mijn haar nog droger en breekbaarder dan het al was. Een goeie verzorging is nodig. Misschien is de staying alive wel een oplossing?

 • Placeholder

  Jozé

  25 / 11 / 2019

  Ik heb momenteel erg last van breekbaar/droog haar. Heel frustrerend. Ben dan ook op zoek naar een product dat beloofd wat hij zegt.

 • Placeholder

  Jana Borrenberghs

  25 / 11 / 2019

  In de winterperiode heb ik vaak last van pluizigheid en dof haar. Heb al verschillende producten geprobeerd maar niks helpt. Ik zou graag dit product eens uitproberen!

 • Placeholder

  Florien

  25 / 11 / 2019

  Nadat ik mijn haren ontkleurd heb, heb ik nu weer bruin (geverfd) haar. Hierdoor zijn de punten erg beschadigd een droogt het snel uit. Verder heb ik stijl en redelijk dik haar.
  Het mag wel wat extra aandacht krijgen ;)

 • Placeholder

  Laura jonkers

  25 / 11 / 2019

  Dit product zou ik heel graag willen proberen omdat ik mijn haar vaak föhn en daarna ook nog eens stijl, waardoor mijn haar over het algemeen droog aanvoelt. Aan het einde van de dag wil ik mijn haar dan graag vertroetelen met een fijn product dat mijn haar hersteld. Dus ik ben zeeer benieuwd naar deze leave-in-olie!

 • Placeholder

  Sophie

  25 / 11 / 2019

  Ik heb lang en gekleurd haar . Mijn haar knopen ook enorm fel ! Zelfs met tangele -teezer is het nog moeilijk . En als ze dan eindelijk uitgekamd zijn , 10 min later heb ik het al terug .
  Graag wil ik jullie producten wel eens testen .

 • Placeholder

  Cindy

  25 / 11 / 2019

  Ik heb vooral nu in de winter last van dof en pluizig haar. Ik wil dit product zeker eens testen omdat ik er ook op dit moment redelijk van overtuigd ben dat ik mijn haar met niks onder controle krijg. En ik hoop dat dit product mij het tegendeel kan en gaat bewijzen. ☺️

 • Placeholder

  Evelien Sitaram

  25 / 11 / 2019

  Ik heb lang en gekleurd haar. Mijn haar is in de punten heel droog en kan wel een goede leave in gebruiken. Ben benieuwd of deze net zo goed is als de re-store!

 • Placeholder

  Natasja

  25 / 11 / 2019

  Van vuurrood naar zilverblond/,grijs. Vakantie geweest met zon en chloor. Nu weer vuurrood. Je begrijpt t ik doe heeel veel met mijn haar. Goede verzorging is daarom heeel belangrijk. Zou t graag eens gaan proberen om te kijken of dit producten zijn om mijn haar gezond te houden

 • Placeholder

  Bianca Kleinman

  25 / 11 / 2019

  Deze lijkt me ideaal voor mijn lange dikke krullende haren

 • Placeholder

  Yasmin

  25 / 11 / 2019

  Dikke bos donker golvend Lang haar is wat ik had. Inmiddels is het een stuk korter en blond.
  Donker haar naar blond vraagt gewoon heeeeel veel extra verzorging dus mijn bos haar kan alle TLC meer dan goed gebruiken!

 • Placeholder

  Furmanska dominika

  25 / 11 / 2019

  Ik zou enorm graag dit product willen uittesten en stel mij dus ook kandidaat❤️

 • Placeholder

  Gwenny

  25 / 11 / 2019

  Lijkt me een ideaal productje om te testen! Ik heb fijn pluizend/ golvend haar. Gevoelige hoofdhuid maar droge en doffe lengtes. Het sparen voor lang haar vraagt dus heel wat tijd en geduld . Dol op jullie gamma: verpakkingen, geuren,....

 • Placeholder

  Jolien Clement

  25 / 11 / 2019

  Ik ben een beautyblogger op Instagram en hou graag mijn volgers op de hoogte van goede producten :) Ik zou graag Staying Alive testen omdat mijn lang haar heel erg droog en broos is, ik vind het fijn dat het een olie vrij product is!

 • Placeholder

  Anna-Livia

  25 / 11 / 2019

  Het ergste gevecht lever ik met mijn haar nadat ik het gewassen heb en het natuurlijk heb laten drogen. De knobbels die er dan inzitten zijn zo frustrerend en ik voel dat mijn haar afziet als ik het probeer door te kammen. Hiernaast is mijn haar ook nog eens gekleurd en kan het er na een paar weken zonder kappersbeurt dof gaan uitzien. Een extra gezonde glans op mijn gekleurde blonde lokken zou meer dan welkom zijn!

 • Placeholder

  Emily

  25 / 11 / 2019

  Haren veel kleuren, dik haar en grote KM-liefhebber (verslaafd!).

 • Placeholder

  De Vos Laura

  25 / 11 / 2019

  Ik laat mijn haren al heel wat jaren in een blonde balayage zetten.
  Dit zorgt dat ik snel gefriseerd haar heb en dat ook soms wel wat gelig wordt. Ik wil graag terug glanzend haar zonder pluis maar hoop dat het niet snel vet wordt ook

 • Placeholder

  Rita

  25 / 11 / 2019

  Ook mijn haar is droog door regelmatig verven en kan dus wel een opkikker gebruiken. Ik ben heel benieuwd of STAYING ALIVE aan de verwachtingen voldoet!

 • Placeholder

  Jet Wonink

  25 / 11 / 2019

  Doordat ik mijn haren elke 3 weken moet verven ivm grijzer wordend haar is mijn haar snel droog. Ik heb dun, fijn haar wat erg snel pluist en er droog en dof uit ziet, ondanks goede verzorging.
  Ik zou graag Staying Alive uitproberen om mijn haren er gezonder en vooral glanzender uit te laten zien. Haren die er Alive uit zien en blijven.

 • Placeholder

  Anja Peeters

  25 / 11 / 2019

  Ik heb een prachtige bos krullend geblondeerd haar. Omdat mijn haar wat bros is door het blonderen en door de krul gebruikte mijn kapster staying alive. Ik zou het graag thuis willen testen om te zien of het mijn haar sterker en veerkrachtiger maakt.

 • Placeholder

  Ine Lippens

  25 / 11 / 2019

  Ik heb sinds enkele jaren gekleurd haar en een veganistisch eetpatroon. Tegen dunner wordend haar gebruik ik supplementen en kwaliteitsproducten zoals Kevin Murphy om mijn haar gezond te houden. Van vele vegan producten krijg ik namelijk roos en futloos haar en daarom ben ik steeds op zoek naar goede producten om mijn haar gezond en mooi te houden.

 • Placeholder

  Feline Houben

  25 / 11 / 2019

  Ik heb een paar maand geleden mijn haar lichter gekleurd. Sedert dan is er niets meer over van mijn natuurlijk ‘golvend’ haar. Alsook knoopt mijn haar nu voor het minste en zijn de punten zeer droog. Hopelijk werkt dit product daar goed voor en mag ik het testen.

 • Placeholder

  Y.F. Fung

  25 / 11 / 2019

  Ik heb zwart (aziatisch) haar, helaas niet stijl maar ook niet geheel krul. Iets tussen in: pluizig en dof. Ik wil graag glanzend en gezond haar. Is Staying Alive iets voor mij? Dit wil ik graag als tester uittesttesten.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  KM.Store 9,3 / 10 - 1952 Lees hier onze reviews @ WebwinkelKeur