Hydrolysed Pea Protein

Hydrolysed Pea Protein

Say what?! Proteïnen uit doperwtjes!

We zetten voor jullie graag een ingrediënt in de spotlight: hydrolysed pea protein. Wat heeft dit met KEVIN.MURPHY te maken? Deze geweldige proteïne vindt je terug in RE.STORE

Doperwtjes?

Het gehydrolyseerde erwtproteïne dat je in RE.STORE vindt, wordt gewonnen uit de erwt, Pisum sativum. Deze erwt is een superfood, rijk aan essentiële aminozuren. Volgens verschillende studies verhogen gehydrolyseerde eiwitten, zoals die afkomstig uit deze erwt, de hydratatie van je haar.

Hydrolysed pea protein in RE.STORE voedt je haar intensief en werkt samen met andere superfood ingrediënten om de elasticiteit en de kracht van je haar te herstellen en je haar te hydrateren.

Spierbundel!

De proteïnen in RE.STORE bundelen hun krachten! Samen vormen ze een beschermend netwerk om scheurtjes en andere beschadigingen van je haar te voorkomen. Door je haar vaak te stylen of door regelmatige hitte tools te gebruiken, kunnen je haren deze beschadiginngen krijgen.


Waar vindt je deze doperwtjes?

Doperwtjes worden over de hele wereld geteelt. De belangrijkste producenten vindt je, volgens de Food and Agriculture Organization en de USDA, in China, India, de Verenigde Staten, Canada, Frankrijk en Rusland. In de Verenigde Staten worden de meeste erwten in Washington, Noord-Dakota en Montana geproduceerd.

Milieubewust

In vergelijking met sojabonen worden erwten beschouwd als "rotatiegewassen". Dit betekent dat boeren het planten van gewassen om het andere jaar roteren. De ene keer planten ze bijvoorbeeld erwten, de andere keer bijvoorbeeld maïs.

Erwten verbeteren de bodem door stikstof aan de aarde te voegen, waardoor de hoeveelheid plagen verminderen. Door verschillende gewassen elke jaar te roteren, hebben de plagen minder kans om in de bodem te overleven. Door Kevin Murphy's inzet voor het milieu met The Choices we make, spelen rotatiegewassen zoals erwten ook een grote rol bij het behoud van water.

Bron: http://lovekevinmurphy.com.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden